facebook-logo_2    youtube logo Sales & Service Partner Scandinavia

 uk-flag      

Historie

EB Teknik Borup er et smede- og maskinværksted der i sin tid blev etableret, af Elise & Bjørn Bjerg tilbage i 1986. Heraf navnet EB Teknik.

Firmaet holdt til på privatadressen i udkanten af Borup, men flyttede i 1995 til større faciliteter i industrikvarteret på bækgårdsvej.

Den 10. februar 2005 valgte Elise og Bjørn at trække sig tilbage, hvorefter Søren Bjerg og David Frederiksen sammen har overtaget ejerskabet af firmaet.

Firmaet startede med at udvikle og producere fluidbed coatere til medicinalindustrien. Herefter udviklede virksomheden sig hurtigt til at levere proces anlæg og udstyr til både lægemidler og fødevareindustrien i hele Skandinavien.

EB Teknik Borup har gennem årene erhvervet flere agenturer for at kunne levere og opfylde den stadigt stigende efterspørgsel fra kunderne.

I 2012 har EB Teknik Borup overtaget en række agenturer fra det tidligere firma Tang & Weiss og har hermed tilført forretningen nye kunder samt styrket vores salgs- og service afdeling.

I dag er vi knap 30 personer i produktion, administration, salg, service og vi arbejder i hele Skandinavien (+EMEA) og kan ud over service og vedligehold på egne maskiner også tilbyde installation, service, vedligehold og renovering på udstyr leveret fra anden side. 

Vi kan derudover tilbyde nye proces maskiner, kontroludstyr, etiketterings-, fylde- og pakkemaskiner, palletering og robotter, alt hvad der skal bruges for at få en moderne drift sikker og og økonomisk bære dygtig linje til at fungere.

eb teknik

Seneste nyt​

Vi er ALLIANSMEDLEM med

Sveriges oberoende Bryggerier

EB TEKNIK BORUP er officiel                                    FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og kunder betyde at Festo ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov.

Vores kunder

Firmainfo

EB Teknik Borup A/S

CVR: 11576494

Adresseinfo​

Bækgårdsvej 47

DK-4140 Borup

Kontaktinfo

Telefon: +45 57 52 70 70

Email: info@ebteknik.dk