facebook-logo_2    youtube logo Sales & Service Partner Scandinavia

 uk-flag      

Historie

EB Teknik Borup startede som en smedje- og maskinværksted, der blev etableret af Elise & Bjørn Bjerg tilbage i 1986, hvilket gav ophav til navnet EB Teknik.

I begyndelsen var virksomheden beliggende på en privat adresse i udkanten af Borup, men i 1995 flyttede den til større faciliteter i industrikvarteret på Bækgårdsvej.

Den 10. februar 2005 besluttede Elise og Bjørn at træde tilbage, hvilket førte til, at ejerskabet af firmaet blev overtaget af Søren Bjerg og David Frederiksen.

Virksomhedens rejse begyndte med udvikling og produktion af fluidbed coatere til medicinalindustrien. Derefter udviklede EB Teknik sig hurtigt til at levere procesanlæg og udstyr til både lægemiddel- og fødevareindustrien i hele Skandinavien.

Gennem årene har EB Teknik Borup erhvervet flere agenturer for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel fra kunderne.

I 2012 overtog EB Teknik Borup en række agenturer fra det tidligere firma Tang & Weiss, hvilket tilførte virksomheden nye kunder og styrkede vores salgs- og serviceafdeling.

I dag består vores team af knap 30 medarbejdere inden for produktion, administration, salg og service, der arbejder i hele Skandinavien (+EMEA). Ud over at servicere og vedligeholde vores egne maskiner tilbyder vi også installation, service, vedligeholdelse og renovering af udstyr, der er leveret fra andre kilder.

Derudover tilbyder vi nye procesmaskiner, kontroludstyr, etiketterings-, fyldnings- og pakkemaskiner, palletering og robotter - alt hvad der kræves for at få en moderne, driftssikker og økonomisk bæredygtig produktionslinje til at fungere.

Hos EB Teknik Borup er vi dedikerede til at levere pålidelige løsninger og fremragende service, der bidrager til vores kunders succes og effektivitet i deres drift.

FULL-SERVICE PARTNER

Vi hjælper med produktions- og robottekniske projekter, service, maskiner og komponenter til industrien.

eb teknik

Seneste nyt​

logo

Vi er nu agent for REGINA og kan nu også leverer transportbånd og kæder. Kontakt os for katalog og mere information.

Vi er ALLIANSMEDLEM med

Sveriges oberoende Bryggerier.

EB TEKNIK BORUP er officiel                                    FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og kunder betyde at Festo ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov.

Vores kunder

Firmainfo

EB Teknik Borup A/S

CVR: 11576494

Adresseinfo​

Bækgårdsvej 47

DK-4140 Borup

Kontaktinfo

Telefon: +45 57 52 70 70

Email: info@ebteknik.dk