facebook-logo_2    youtube logo Sales & Service Partner Scandinavia

 uk-flag      

Samfundsansvar (CSR)

For EB Teknik Borup handler det om, at være en ansvarlig, bæredygtig virksomhed der tager hensyn til mennesker, miljø og samfund.

Som en innovativ produktionsvirksomhed inden for produktion og salg, forbinder vi vores vision om social ansvarlighed, bæredygtighed, nært sammen med vores langsigtede forretningsmål.

For os handler det om, at drive en forretning på en måde, der minimere negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

Vi tilstræber at uddanne unge, som voksne, at hjælpe med udvikling af kompetencer både fagligt og personligt. At hjælpe lokalsamfundet, ved at handle hos dem frem for en større kæde; at støtte lokale sports- og sundhedsaktiviteter.

Vi er aktive I vores lokalsamfund og bidrager ved at tilbyde beskæftigelsesmuligheder, og sponsorerer de lokale sportsklubber samt velgørende formål. Dette er blot en af de måder, hvorpå vi forsøger at betale tilbage til samfundet gennem en aktiv engagering i lokalområdet.

Arbejdet hos EB Teknik Borup i alle led er planlagt og tilrettelagt, så det foregår på den mest sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Arbejdet foregår under hensyntagen til forebyggelsesprincipper på bl.a. følgende områder;

Arbejdet tilpasses så vidt muligt den enkelte medarbejder, i forhold til fx udformningen af arbejdspladsen og arbejdsforhold, samt medarbejdernes evner og begrænsninger. På denne måde kan vi også begrænse ensidigt belastende arbejde, for den enkelte medarbejder. Alle arbejdsmiljøforhold er desuden inddraget i vores arbejdspladsvurdering (APV), ligesom medarbejdere inddrages i processen.

Vi arbejder i hele Skandinavien og vi vil gerne være din udvalgte Salgs- og Service Partner!

Vision, Mission og Værdier

Vision:

Visionerne i EB Teknik Borup er, at levere service og kvalitet på et professionelt højt niveau.

At udvikle en anerkendt virksomhed, der skaber respekt om de ting vi skaber i fællesskab med vores kunder.

Mission:

At følge med tidens trend og kundernes krav, samt arbejde engageret i samme retning for, at nå vores mål.

At løse de mange forskelligartede opgaver, gennem en tæt og konstruktiv dialog såvel internt, som eksternt.

Gennem ledelse og kommunikation, forsøge at skabe rammer for vores medarbejdere, som gør det muligt for dem, at dygtiggøre sig og udvikle deres faglige og personlige kompetencer.

Værdier:

EB Teknik Borup arbejder målrettet med at udvikle og implementere intelligente og værdiskabende automations- og procesløsninger til den producerende industri, primært i Skandinavien. Vi bryder med vanetænkning og kombinerer kendt teknologi med ekspertise, den nyeste viden og et innovativt mindset. Vi tør at gå forrest når det gælder nytænkende og banebrydende løsninger – og kreativitet er et af nøgleordene i virksomhedens DNA. Hos EB Teknik Borup er det den faglige stolthed, som driver vores eget værk og den går vi aldrig på kompromis med.

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York den 25. september 2015. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden.

Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten vi bor på. FN’s verdensmål består af 17 forskellige mål, som man ønsker at indfri frem mod 2030

Seneste nyt​

logo

Vi er nu agent for REGINA og kan nu også leverer transportbånd og kæder. Kontakt os for katalog og mere information.

Vi er ALLIANSMEDLEM med

Sveriges oberoende Bryggerier.

EB TEKNIK BORUP er officiel                                    FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og kunder betyde at Festo ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov.

Vores kunder

Firmainfo

EB Teknik Borup A/S

CVR: 11576494

Adresseinfo​

Bækgårdsvej 47

DK-4140 Borup

Kontaktinfo

Telefon: +45 57 52 70 70

Email: info@ebteknik.dk