facebook-logo_2     Sales & Service Partner Scandinavia

 uk-flag      

Vision

​Visionerne i EB Teknik Borup A/S er at levere service og kvalitet på et professionelt højt niveau.

At udvikle en anerkendt virksomhed der skaber respekt om de ting vi skaber i fællesskab med vores kunder.

At følge med tidens trend og kundernes krav samt arbejde engageret i samme retning for at nå vores mål.

At løse de mange forskelligartede opgaver, gennem en tæt og konstruktiv dialog såvel internt som eksternt.

Gennem ledelse og kommunikation, forsøge at skabe rammer for vores medarbejdere, som gør det muligt for dem, at dygtiggøre sig og udvikle deres faglige og personlige kompetencer.

EB Teknik Borup arbejder målrettet med at udvikle og implementere intelligente og værdiskabende automations- og procesløsninger til den producerende industri, primært i Skandinavien. Vi bryder med vanetænkning og kombinerer kendt teknologi med ekspertise, den nyeste viden og et innovativt mindset. Vi tør at gå forrest, når det gælder nytænkende og banebrydende løsninger – og kreativitet er et af nøgleordene i virksomhedens DNA. Hos EB Teknik Borup er det den faglige stolthed, som driver vores eget værk og den går vi aldrig på kompromis med.

Vi arbejder i hele Skandinavien og vi vil gerne være din udvalgte Salgs-  & Service Partner!


Samfundsansvar (CSR)

​For EB Teknik Borup handler det om at være en ansvarlig bæredygtig virksomhed der tager hensyn til mennesker, miljø og samfund.

Som en innovativ produktionsvirksomhed inden for produktion og salg forbinder vi vores vision om social ansvarlighed, bæredygtighed nært sammen med vores langsigtede forretningsmål. 

For os handler det om at drive forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York den 25. september 2015. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden.

Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten vi bor på. FN’s verdensmål består af 17 forskellige mål, som man ønsker at indfri frem mod 2030.

Seneste nyt​

EB TEKNIK BORUP er officiel                                    FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og kunder betyde at Festo ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov.

Firmainfo

EB Teknik Borup A/S

CVR: 11576494

Adresseinfo​

Bækgårdsvej 47

DK-4140 Borup

Kontaktinfo

Telefon: +45 57 52 70 70

Email: info@ebteknik.dk