facebook-logo_2     Sales & Service Partner Scandinavia

 uk-flag      

Nyheder​

Semi automatiske Fyldemaskiner til hånd desinfektionsmidler er på lager og kan leveres indenfor få dage.

Venligst kontakt salgsafdelingen hvis du ønsker at høre mere om hvilke typer vi kan leverer.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

       FOODTECH MESSEN I HERNING er AFLYST?

ft20_logo_lang_mch_dato_payoff_uk_dez

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

EB Teknik Borup har forstærket sin salgsafdeling med Claus Bruncke, som forsætter som Specialist End of Line Equipment! Claus har mange års salgserfaring med pakkemaskiner og skal primært tage sig af pakkemaskiner og tilhørende Hot melt lim.

img_1753

________________________________________________________________________________________________________________________________________

EB Teknik Borup har ansat Abel Sars som Field Service Technician, Abel har mange års erfaring som Service Tekniker. Abel er Hollænder, men i Danmark. Abel vil forstærke vores service afdeling og vil primært tage sig af kunder i Skandinavien.

abel_515

EB Teknik Borup A/S er FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

Som FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og marked​ betyder at FESTO ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov. Det kan være udskiftning af cylinder, fejl retninger af automation systemer eller ​ventilterminaler problemer etc..

EB Teknik Borup har arbejdet med FESTO produkter i mange år og et indgående kendskab til FESTO program og vi kan også tænkes at anvendes til mortifikation af standard produkter eller sammenbygning af mere specifikke maskiner og anlæg.

Vi arbejder naturligvis også med FESTO komponenter og på andre opgaver i Skandinavien med vores kunder.

  • Tilkald af tekniker for hurtig assistance (Sjælland normalt indenfor 1-1,5 timer
  • Fejlsøgning på maskinanlæg (mekanisk-el-pneumatik-hydraulik)
  • Udskiftning/montering af komponenter (mekanisk-el-pneumatik-hydraulik)
  • Service af udstyr (servicekontrakt kan tilbydes)
  • Specialløsninger/prototyper/ modificering af eksisterende anlæg
  • Sikkerhed på procesanlæg (afskærmninger-nødstop-lysgitre-to håndsbetjening mv.)
  • Fremstilling/modificering af komponenter/reservedele på eget værksted
  • Optegning i 3D Inventor
  • Rådgivning indenfor procesanlæg
  • CE Dokumentation - risikoanalyse

Ny serie af fyldemaskiner til øl fra Gruppo Bertolaso


Gruppo Bertolaso har specielt designet en ny serie af monoblok flaske fyldemaskine til at fylde øl ved lave og mellemstore hastigheder.
Monoblok fyldemaskinen maskinerne fås enten med mekanisk styring model Domina eller med elektro pneumatisk styring model Elettra.

Kapacitet fra 1.500 til 30.000 flasker/timen.

​Priserne er meget konkurrencedygtige, sammenlignet med den høje kvalitet BERTOLASO produkter er kendt for og er designet til at opfylde markedets høje krav.

Ønsker du at høre mere om vores produkter til fyldning af flasker, venligst kontakt os.

​​

FOODTECH Messe i Herning - Danmark

Den 1 - 3 november 2016.

Stand Nr. L9312.

FoodTech messen er Nordeuropas førende messe indenfor fødevare teknologi og i 2014 blev den besøgt at 8.288 højt kvalificeret beslutningstagere.

Vi vil gerne fortælle dig mere om hvad vi kan tilbyde af fyldelinjer til kilde- og sodavand, juice, øl, vin, spiritus, shots, marinader, dressing i glas, PET flasker/dåser, spande, tuber eller ståposer.

Hos os finder du blandt andet Blow molding maskiner til PET flasker og dåser, flaske de-palletering, flaskerensere, nitrogendosere, tappe-, sleeve-, etiketterings-, kapselpåskrunings-, kapselpåsætningsmaskiner, kontrol systemer, karton WA, bakkerejsere og energi rigtige krympepakkemaskiner, samt miljø venlige klæbemidler til etiketter og emballage.

Vi arbejder over hele Skandinavien og kan tilbyde dig det meste indenfor process automation udstyr.

Venligst kontakt vores Salgs afdeling for nærmere detaljer.

​​Flydende nitrogen injektion til PET Flasker

ORKLA FOOD har valgt at tilføre flydende Nitrogen i deres PET flasker med læskedrikke med et injektionssystem leveret og monteret af vores egne teknikere.

Fordelen er at man kan reducere vægten på hver enkel emballage, opnå en stivere emballage og at forlænge levetiden på produktet.

Vi oplever at når man reducerer vægten på en PET flaske, mister flasken sin styrke og den kan både være svære at pakke og stable, da den mister sin stabilitet.

Ved at tilføre flydende Nitrogen opnår man at Nitrogenen udvider sig i flasken og at PET flasken derved bliver stivere, hvilke bevirker at styrken i flasken bliver større, den kan derved bedre holde til at blive stablet i højden og er mere behagelig at holde på for forbrugeren.

Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder for at bruge Flydende Nitrogen i din produktion.

Seneste nyt​

EB TEKNIK BORUP er officiel                                    FESTO SERVICE PARTNER på Sjælland.

FESTO Service Partner vil for EB Teknik Borup og kunder betyde at Festo ​vil anvende EB Teknik Borup som service afdeling når deres kunder henvender sig med service behov.

Firmainfo

EB Teknik Borup A/S

CVR: 11576494

Adresseinfo​

Bækgårdsvej 47

DK-4140 Borup

Kontaktinfo

Telefon: +45 57 52 70 70

Email: info@ebteknik.dk